Jdi na obsah Jdi na menu
 


Toshiro Enashahi

29. 11. 2013

 

Jméno: Toshiro Enashahi

věk: 9let

Jméno klanu: Enashahi

Kekkei Genkkai: žádné, ale tento klan je velmi silný a jsou specialisté na genjutsu.

Historie chlapce:

od narození žije v Konoze. Jeho matka a otec zemřeli, žije sám jelikož je jedináček. Pochází z klanu Enashahi a i když tento klan nemá žádné kekkei genkkai, je tento klan velmi silný. Dá se říct, že jsou jako Uchihové, ale bez sharinganu. 

Rodiče své děti už jako malé učí nějaké techniky- jen základní jako je třeba přeměna nebo klon. Ale hlavně své děti cvičí v taijutsu a v házení shurikenů. Jelikož když jsou děti ještě malé, nezvládají ninjutsu nebo genjutsu. Toshiro je velmi zručný v házení shurikenů, v taijutsu a také v klonech či v přeměnách. Straní se kolektivu a nechce si tvořit pouta. Veškerá pouta zpřetrhal, když mu umřeli rodiče. (Něco jako Sasuke.) Ve škole dává pozor a snaží se mít ty nejlepší známky.

Klanová historie:

Klan Enashahi odjakživa žil v Konoze. Nejraději bydlel tento klan v Konožském lese. Když děti dosháli věku pěti let, začali rodiče vé potomky trénovat. Jako první je obeznámili o chakře a tloukli jim informace do hlavy. Pak je začali učit házet shurikeny, tasit kunaie. Když toto zvládli, nechali potomka se stanem a s pár kousky jídla + se zbraněmi, s knihami o jedlých rostlinách a se sirkami v lese na dva až tři dny. Děti museli přežít- samozřejmně nebyli až tak krutý a potajmu je sledovali. Tomuhle říkali zkouška dětství. Pak je naučili klon- základní klony a přeměnu. Poté jakmile toto zvládli je poslali studovat do místní akademie.  Tento klan je velmi vytrvalý, silný a má dobrou znalost strategií.

Živel: oheň

 

Fotka:

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář